Poděkování za spolupráci od Obce Křeč

Poděkování za spolupráci od Obce Křeč

Sent: Thursday, May 6, 2021 10:34 AM
To: Hawerlandová Silvie Mgr. LL.M., Ředitelka Krajského pozemkového úřadu pro Kraj Vysočina
Subject: Obec Křeč – poděkování za spolupráci

Dobrý den paní ředitelko,

Vzhledem k usnesení Okresního soudu v Pelhřimově ze dne 3.5.2021, které jsem včera obdržel vám tímto oznamuji, že žalobkyně, která žádala o vydání pozemku KN 65/2 v k.ú Křeč vzala svůj žalobní návrh částečně zpět a to v rozsahu části náhradního pozemku parc. č. 65/2 v k.ú. Křeč, čemuž soud vyhověl. Tato skutečnost je pro nás velmi příznivou zprávou a mohou pokračovat další jednání o naší žádosti na převodu pozemku do vlastnictví Obce Křeč.

Dále musím konstatovat, že jsem v průběhu výše uvedeného řízení, ale i v dalších, velmi často komunikoval s vašimi podřízenými pracovníky a musím vás informovat, že jsem se vždy setkal s odborníky, kteří mi jako starostovi malé obce vždy ochotně poradili a současně se snažili pomoci při řešení našich problémů. Jsem velmi mile překvapen, že na vašem úřadě pracují takto ochotní lidé, kteří si myslím zaslouží velkou pochvalu, protože dle mých osobních zkušeností se určitě nejedná o samozřejmost a standard ostatních institucí. Dovolte mi, abych vaše kolegy vyjmenoval a doufám, že jsem na někoho nezapomněl, což by mne velmi mrzelo: pí. Skalníková, pí. Langmajerová, pí. Fichtnerová, pí. Bendová, pí. Procházková a p. Látera.

Všem výše uvedeným opravdu moc děkuji, jejich přístupu si velmi vážím a všem vám přeji hodně zdraví v této nelehké době, protože jak jsem se přesvědčil i v době COVIDU může úřad pracovat.

Mějte se fajn a krásný den……

S pozdravem za Obec Křeč

Příplata Petr
starosta 

 

Obec Křeč : Křeč 95, 394 95 Křeč, IČ: 00248479, DIČ: CZ00248479, ID datové schránky : 375bnsc, www.obeckrec.cz

Sdílejte článek:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Sdílejte článek:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn